Profil

Jeg hedder Mette Kvorning og er kvinden bag Akupunkturen I Centrum

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1991. Jeg har gennem alle årene arbejdet som sygeplejerske, men har siden 2008, hvor jeg arbejdede i en lægepraksis, arbejdet med og været meget interesseret i akupunkturens muligheder. Derfor valgte jeg at supplere med hele akupunktør uddannelsen I 2012.

Jeg har efterfølgende i 2017 uddannet mig til Fysiurgisk Massør – hvilket er en rigtig god kombination med akupunktur ved smerter – eller når du bare vil være god mod dig selv!

Disse 2 uddannelser, samt min store erfaring fra sygeplejen, gør mig til sammen i stand til at give dig den allerbedste oplevelse og behandling, når jeg møder dig i Akupunkturen I Centrum.

Jeg arbejder fuldtids i min klinik hvilket betyder, jeg er fleksibel og derfor har mulighed for at tilbyde dig, lige præcis den tid som passer dig i klinikken Akupunkturen i centrum.

Jeg uddanner mig løbende og vil fortsat supplere med nye tiltag her i klinikken, for at give dig den bedste behandling hos Akupunkuren I Centrum.

Jeg er medlem af DA (Foreningen Danske Akupunktører), der er en fagorganisation for uddannede akupunktører og er dermed godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Derud over er jeg medlem af FBM, brancheforening for Fysiurgiske Massører.

Medlemskab af DA (Danske Akupunktører) og BFM (Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage) bevirker blandt andet også, at jeg har en erhvervsansvarsforsikring, at jeg er forpligtet til, at ajourføre min uddannelse løbende og at jeg hvert andet år skal have genopfrisket mit Første Hjælps kursus. Alt sammen for at sikre den bedste kvalitet i behandlingen.