AKUPUNKTUREN I CENTRUM

Medlemsskab af DA bevirker blandet andet også, at jeg har en erhvervs ansvarsforsikring

Jeg hedder Mette Kvorning og er kvinden bag Akupunkturen I Centrum

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1991 og har efterfølgende taget uddannelsen til registreret akupunktør. Jeg har gennem alle årene arbejdet som sygeplejerske, men har siden 2008 arbejdet med og været meget interesseret i akupunkturens muligheder. Jeg har, inden jeg startede Akupunkturen i centrum, bl.a. arbejdet i en lægepraksis, hvor jeg blandt andet har haft muligheden for at bruge akupunkturen og har fået nogle gode erfaringer.

Jeg har efterfølgende i 2017 uddannet mig til Fysiurgisk Massør – hvilket er en rigtig god kombination med akupunktur ved smerter – eller når du bare vil være god mod dig selv!

Jeg arbejder fuldtids i min klinik hvilket betyder, jeg er fleksibel og derfor har mulighed for at tilbyde dig, lige præcis den tid som passer dig i klinikken Akupunkturen i centrum.

Jeg uddanner mig løbende og vil fortsat supplere med nye tiltag her i klinikken, for at give dig den bedste behandling hos Akupunkuren I Centrum.

Jeg er medlem af DA (Foreningen Danske Akupunktører), der er en fagorganisation for uddannede akupunktører og er dermed godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Derud over er jeg medlem af FBM, brancheforening for Fysiurgiske Massører.

Disse 2 uddannelser, samt min store erfaring fra sygeplejen, gør mig til sammen i stand til at give dig den allerbedste oplevelse og behandling, når jeg møder dig i Akupunkturen I Centrum.

ADRESSE

Akupunkturen I Centrum
Sct. Mathias Gade 66A 1. tv
8800 Viborg

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5070 8790
CVR: 35906339
Email: akupunkturenicentrum@gmail.com

TRÆFFETIDER

Efter aftale

FØLG AKUPUNKTUREN I CENTRUM